Her finner du siste oppdaterte informasjon om hvordan COVID-19 situasjonen påvirker vår bedrift og våre operasjoner, samt våre tiltak for å hindre smitte.


Fonnafly fortsetter sin daglige drift nesten som normalt. Vi har måtte permitere deler av vår bemanning i likhet med mange andre bedrifter i denne tiden, men vi opprettholder bemanningen på basene for å ivareta våre kunder på best mulig måte

Dersom du skal benytte deg av våre tjenester, må du være klar over hvilke regler som gjelder så lenge Covid-19 situasjonen pågår. Vi ber om forståelse for at ting ikke nødvendigvis blir akkurat som planlagt.

Kontakt oss dersom du har spørsmål som ikke besvares her

Epost: post@fonnafly.no – Telefon: +4788001313

Forholdsregler:

  • Alle helikopterselskapene er for tiden underlagt strengere regler i forhold til hvordan det skal opereres. Dette kan medføre enkelte begrensninger. Vi vil holde oss oppdatert på gjeldene regler som er i endringer fra dag til dag og holde deg som kunde oppdatert.
  • Når du skal bestille helikopter er det viktig at du er tidligere ute enn normalt.
  • Ting vil ta lenger tid enn det du er vant med. Vi gjør vårt beste for at du som kunde skal merke minst mulig til dette, men ekstra planlegging, nye pålegg, ekstra hygienetiltak og andre forhold gjør at vi ikke alltid klarer å få gjort så mye som vi selv skulle ønske.

Smittebegrensning:

  • Vårt crew er instruert om å ikke håndhilse på kunder eller passasjerer
  • Det er begrensninger på antall personer som får fly samtidig for å ha avstand mellom passasjerer.
  • Alle våre ansatte er instruert om å ikke komme på jobb om de har noen symptomer på sykdom. Dersom det oppstår uforutsett før en flygning at noen fra vårt crew får symptomer vil vi i første omgang prøve å sette inn erstattere, men om dette ikke går vil turen bli utsatt eller kansellert.
  • Helikopteret blir rengjort mellom hver tur.
  • Dersom du som kunde opplever symptomer på smitte, skal du ikke møte opp hos oss. Vi ønsker ikke å risikere smitte til andre kunder eller våre ansatte
  • Det er innført begrensninger på hvor mange som kan være i helikopteret til enhver tid med tanke på avstand mellom personer. Det vil derfor ikke være mulig å fylle helikopteret frem til ny beskjed blir gitt. Egne krav gjelder for personer som normalt bor sammen.

Sist oppdatert 13.05.2020 – 14:00